Informații Generale

LOCAȚIE & PERIOADĂ

Online și Onsite: Hotel Internațional, Iași, 20 – 22 octombrie 2022

CREDITARE

Evenimentul va fi creditat cu ore de educație medicală continuă de către Colegiul Medicilor din România și OAMGMAMR.

TEMATICĂ ȘTIINȚIFICĂ

• COVID 19
• Rezistența la antibiotic. Antibioterapie. Infecții severe
• Infecția cu virusurile hepatitice
• Infecția cu HIV
• Varia

ORGANIZATORI

Societatea Română de Boli Infecțioase
Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Grigore T. Popa” Iaşi
Academia de Științe Medicale
Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași

TERMENE LIMITĂ

Termenul limită pentru înregistrare cu taxă redusă și trimiterea rezumatelor este 21 septembrie 2022 inclusiv.

OPERATOR EVENIMENT

Eventer.Net
Telefon: 0332.40.88.05
Email: contact@congresinfectioase.ro

HOTEL INTERNAȚIONAL, IAȘI

 

Adresa: Strada Palat 5A

Situat în centrul orașului, Hotel Internațional Iași, face parte din cel mai modern ansamblu urbanisitic din Moldova – Palas, și este cea mai elegantă locație pentru business, evenimente și relaxare din oraș. Situat în centrul istoric, cu vedere spre Palatului Culturii, hotelul este recunoscut pentru serviciile sale superioare, susținute de numeroasele premii dobândite, precum „TripAdvisor Traveler’s Choice Award” , „Certificate of Excellence” și „Top Hotel Awards”.

Localizarea centrală, proximitatea față de principalele atracții turistice și culturale, serviciile moderne de cazare, cu acces la centrul Spa, sala de fitness, piscina interioară, Jacuzzi-ul, sauna, internetul cât și parcarea gratuită întregesc serviciile complete pe care Hotelul Internațional le oferă.
Toate camerele au aer condiționat, televizor LED conectat la canale naționale și internaționale, minibar, facilități de preparare pentru ceai și cafea, birou, seif și o baie dotată cu duș sau cadă. Vederea panoramică asupra orașului cât și toate serviciile oferite, transformând hotelul în locația perfectă pentru o călătorie de afaceri sau o escapadă romantică.

Oaspeții hotelului se pot bucura de o masă cu specific internațional la unul dintre cele trei restaurante a la carte sau pot alege să se relaxeze în Sofia Sky Lounge situat la etajul 11, unde se pot bucura de o priveliște panoramică asupra orașului, cât și a Palatului Culturii.
Hotelul dispune și de 8 săli de conferință, printre care și sala Magnum, ce pot găzdui întâlniri de afaceri sau diverse evenimente sociale.