Cazare

METODE RE REZERVARE

Vă rugăm să rezervați cazare pentru CNBI 2022 până cel târziu pe data de 21 septembrie 2022, trimițând un e-mail pe adresa: contact@congresinfectioase.ro, în care specificați perioada de cazare, hotelul şi tipul camerei.

Plata cazării se va face în contul Eventer.Net, nr. cont: RO34BACX0000001109460000, deschis la UniCredit Bank Iaşi, cu menţiunea “Pentru CNBI 2022 – Rezervare Cazare, Hotel …”. Codul fiscal al SC EVENTER.NET SRL este RO 26964360.
Vă rugăm să trimiteţi copia documentului de plată a cazării operatorului evenimentului prin email.

CONFIRMAREA REZERVĂRII
Rezervarea la hotel nu este valabila fără dovada plăţii integrale pentru toată perioada cazării. Rezervarea neînsoţită de plata este considerată nulă.

ANULĂRI
Anulările sunt acceptate doar prin e-mail sau notificare scrisă pe adresa operatorului conferinţei. Până la data de 21.09.2022 se va rambursa 95% din suma achitată, nimic ulterior.

HOTEL INTERNAȚIONAL 4* 

Adresa: Str. Palat nr. 5A, Iaşi
Amplasat în cadrul Complexului Palas Iaşi, Hotelul Internaţional 4* oferă unităţi de cazare cu Wi-Fi gratuit şi acces gratuit la piscina interioară, centrul de fitness, saună uscată şi umedă şi cadă cu hidromasaj. Toate camerele au aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea, birou, cutie de valori.

Cameră single – 495 lei/cam./zi
Cameră dublă – 550 lei/cam./zi
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

HOTEL RAMADA 3* 

Adresa: Str. Grigore Ureche 27, Iaşi
Hotelul este amplasat la kilometrul zero al oraşului, chiar pe esplanada Complexului Comercial Palas. Localizarea centrală, la numai 15 minute distanţă de aeroport şi la doar 7 minute de Gara Centrală, permite un acces extrem de facil către hotel. Apropierea de principalele obiective turistice precum şi liniştea zonei, îi asigură hotelului Ramada un amplasament ideal.

Cameră single – 310 lei/cam./zi
Cameră dublă – 370 lei/cam./zi
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

HOTEL MOLDOVA 3* 

Adresa: Str. Anastasie Panu nr. 31, Iaşi
Hotelul este situat la aproximativ 300 m de Hotelul Internaţional. Toate camerele sunt modernizate, dotate cu minibar, TV Satelit, conexiune Internet.

Cameră single cu vedere la Palatul Culturii – 300 lei/cam./zi
Cameră dublă cu vedere la Palatul Culturii – 325 lei/cam./zi
Cameră single – 280 lei/cam./zi
Cameră dublă – 305 lei/cam./zi
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.